Aktiviteter

Skapa ditt eget paket

Du kan sätta ihop ditt eget paket, nedan finner du exempel på aktiviteter du kan lägga till din vistelse. Kontakta oss för mer information.

Låna cyklar

Vi har två fina 0-växlade Stålhälsten cyklar (en herr och en damcykel) som ni kan låna. Ta med picknickkorgen och utforska omgivningarna!

Spa bad

Njut av en exklusiv spa upplevelse på Lotshusets terrass i vårt fina Hikki badkar. Två vuxna får plats i badkaret (en familj med två mindre barn kan man också klämma ner). I priset ingår ved, vi hjälper gärna till med grundeldning så får ni underhålla värmen själva.

Pris 2 000 kr/gång

”Matsällskapet” Ät hemma hos en bybo

Boka in en middag hos en bybo. Du får en 3-rätters middag och trevligt sällskap som kan berätta om livet i byn förr och nu. Matsällskapet belönades med pris för STF Årets Upplevelse 2014.

Från 450 kr/pp

Ro i viken

Få aktiviteter är så rogivande som att ge sig ut på en liten roddtur i viken. Kanske testa fiskelyckan? Båten tar upp till fyra personer och självklart ingår lån av flytvästar.

Pris 600 kr heldag. 1 500 kr för 3 dagar, 2 000 kr för 6 dagar.

Guidad fisketur eller Sälsafari med Olli

Olli är som många andra här inbiten fiskare och jägare. Han tar er gärna ut i sin båt.

Pris och tillgänglighet på förfrågan

Rök sik med Anders

Som sagt, det är många som fiskar här och sik fastnar ofta i näten. Lär dig att förädla fisken genom rökning och njut av din egen delikatess!

Pris och tillgänglighet på förfrågan

Skogssafari med Anders

Anders tillhör en av de äldsta familjerna i Järnäsklubb. Han kan skogen som ingen annan, låt honom guida er på en tur. Har ni tur får ni se både hjort och råddjur, kanske även Skogens Konung eller ett och annat mufflonfår.

Pris och tillgänglighet på förfrågan